Korábban a nevem alatt jegyezve (dr. Mellár Renáta) megjelent egy kismagazin, Civilek és Közélet címmel, ami csak néhány alkalommal került kiadásra. A magazin célja a civil szféra tájékoztatása minden elérhető eseményről. Ezt az ötletet most online felületen kicsit tovább gondoltam, és már nem csak a civil szféra lett fontos, ahogy elsőször elképzeltem.

A civilszervezetek és önkormányzatok bevonása a projektbe olyan új távlatokat nyitott amit még soha nem gondoltam. Végre megelevenedhet egy olyan tájékoztatási forma ahol minden programot láthatunk az ország bármely szegletéből, esetleg a határokon átnyúlva is. A civil szervezetek egymás közötti kapcsolatát könnyebb ez által erősíteni és az önkormányzatok, testvérvárosok kapcsolata si szorosabbra fűződhet.

>BLOG -

Index és a kormánymédia

Az index volt még a szabadság igazi utolsó úttörője –  dr Mellár Renáta – A népszabadság után az index ellehetetlenítése a nagy médiák közül végleg megszűntette a sajtószabadságot és visszatérhetünk a középkorba, és mindent el kell hinni amit mond a kormány!

Top