Egy tag véleménye a Vakok és Gyengénlátók szervezetekről

Üdvözletem.

Sajnos nem vállalhatom a nevem a korábban *** Szervezetnél aláírt tagsági lap miatt még egy ideig. Korábban két vakok és gyengénlátók szervezetnél voltam tag és szomorúan tapasztaltam, hogy nem segítenek annyit, amennyit magukról kampányolnak ezek a szervezetek, de mivel nem akarok másokról rosszat mondani, így inkább a különbségeket emelem ki.

Nemrég csatlakozhattam Dr Mellár Renáta által vezetett Vakok és Gyengénlátók Fejér megyei Szervezetéhez, és kedvesen befogadott, pedig nem is ahhoz a megyéhez tartoztam korábban. Ami meglepett hogy már első alkalommal melegség áradt belőle, és nem az a hivatali hidegség amivel korábban találkoztam. Beszélgetett velem és oldotta a helyzetet, mert így is nehéz ez nekem, hogy munkahelyen nem alkalmaznak (látássérült vagyok) és támogatást pedig nagyon keveset kapok.

Igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a decemberi ünnepségen és amilyen programok ott voltak, azokra a tagdíjból biztos nem telik és nagyon kitett a szervezetért. Koncert, műsorok és még a végén élelmiszer adományok is voltak, meg nyereményjáték.

Külön köszönet a nőnapi rendezvényért és hogy megemlékszik mindenkinek a névnapjáról egy rövid üzenetben, és évközben is támaszt és támogatást nyújt, amellett hogy kirándulásokat és közös programokat szervez.

Sorstársaim nevében is nyilatkozhatok ha azt mondom, hogy nagyon hálás vagyok neki amiért befogadott ebbe a nagy családba.

Top