Érdekkapcsolat érvényesítés

Az érdekkapcsolat érvényesítés olyan, mintha az életben lenne egy olyan érdekbarátod, aki bármikor melletted tud állni, ha üzletbe kezdesz – Dr. Mellár Renáta szerint – Az érdekkapcsolatok alkalmanként erősebbek a barátságoknál, mert érdekükben áll a jóléted, az egészséged, hiszen ha nem vagy jól, nem tudsz úgy teljesíteni az üzletben, nem teljesül az érdek.

1. Kávézunk és beszélgetünk

Elmondod, mire lenne szükséged, és mik az elképzelések, amit meg szeretnél valósítani, és mi lenne a végleges célod.

2. Megvizsgáljuk a lehetőségeket

Átnézzük a kapcsolati hálódat és megnézzük van-e érdekegyezés. Megvizsgáljuk a közvetlen és közvetett ismerőseinket és egyeztetjük a stratégiát.

3. Mi a másik oldal érdeke

Fontos készülni azzal, hogy ha valamit elindítunk a másik oldal is érdekelt legyen vagy az üzletben, vagy valami más területtel, amire neki lehet szüksége.

4. Stratégiai terv

Lépésenként felépítem a megközelítés módját a témához és a prezentáció bemutatásához, innen már készülni kell a személyes találkozásra.

>BLOG -

Mit hoz egy ilyen érdekkapcsolat?

Amikor megismertem Mellár Renátát teljes értékű barátsággal állt hozzám és az ötleteimhez. Mindent végig hallgatott és csak azután kezdte elemezni a helyzetet. Kiderült, hogy több potenciál van a saját ismerőseimben, mint gondoltam. Segített olyan tervet készíte

Top