Mellár Renáta

- kapcsolatépítő -

Vakok és Gyengénlátók Fejér megyei Szervezetének elnöke / Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend dámája / Iskolai korrepetálási rendszerek közvetítője / Párkapcsolati tanácsadó / Logopédia / Civilek és közélet magazin igazgatója

 ÉLET menedzsment

 A fogalom, a kifejezés nem újdonság, mert mindenki eljut egy idő után arra a pontra amikor elkezdi tervezni magában a jövőjét, a céljait meghatározni és talán a folyamatot is sikerül valamiképp összerakni. Ebben nem mindenki profi, nem mindenki tud algoritmusosan gondolkodni és lépésről lépésre a legapróbb folyamatokat is megtervezni, márpedig ez a siker egyik kulcsa.

A siker másik fő pontja a megtervezett és pontról pontra felépített folyamat mellé a kapcsolatok kialakítása, megfelelő partnerek felkutatása, akik a céljaink mellé tudnak állni, de fontos a mérleg másik oldala is, éspedig az, hogy mi mit tudunk a megfelelő partnernek adni.

Amennyiben valaki képes elköteleződni a saját céljai mellett és van megfelelő kitartása, akkor segítek partnereket találni!

Végezetül amit fontos tudni hogy a sikernek nem titka van hanem ára! A legfontosabb kérdés, hogy ki mennyi időt és munkát hajlandó rászánni!

Gondolatok

Alapvető filozófiám, hogy minden ember a cselekedeteiben nyilvánul meg és nem az a legfontosabb, hogy miket értem el, milyen sikereim vannak, hanem sokkal inkább a "mit tehetek még?" - mit tehetek még amivel segíthetek embertársaimnak, hogy könnyebbé váljon az életük. Mit tehetek sorstársaimért a gyengénlátókért, hogy az életük teljesebb legyen. Mit tehetek, ha látom az igazságtalanságot ami körülvesz mindannyiunkat, és látom ha valaki tesz és tenni akar azt elnyomják fentről amikor a pénz és az érdek számukra úgy kívánja? Változás kell, és ha a világon nem is tudok nagyban segíteni, de a kisebb közösségeken tudok és fogok is.

A legontosabb momentum


a kapcsolat építésekben:


a saját érdekeit


mindenki találja meg!

Tervezzünk együtt

Minden munka annyit ér, amennyi a befektetett energia. Természetesen akkor, ha jó irányba történik az energia befektetése és a megfelelő feladatokba. Tervezési folyamatoknál kidolgozzuk az ötletet és kapcsolati tőkét építünk a megvalósításhoz.

Hogy is működik

Segítek egy ötletből valós terméket vagy szolgáltatást, esetleg hálózatot építeni. Segítek megtalálni azokat a pontokat, amik előre viszik az ötletet valami nagyobb dolog felé és megtaláljuk az utat a megvalósíthatóság felé is.

Kapcsolat

Keressen bizalommal az alábbi kapcsolati mezők kitöltésével, amennyiben olyan ötlete van, amiről úgy gondolja, hogy csak a kidolgozás részletei vagy a megfelelő kapcsolat hiányzik hozzá. Írja meg egy rövid üzenetben és visszahívom.

Projektek

Alábbi projektjeim hűen tükrözik a szellemiségem és hitvallásom, miszerint a világot bizony kis lépésekkel is előre lehet mozdítani és jobbá lehet tenni a benne élők számára, legyen az hatalmas, vagy kis közösségi projekt.

A projekt építés 5 szabálya

Nagyon kevés alkalommal elég ha van egy jó ötlet és nekiugrunk azt megvalósítani, ahogy épp kézre áll, ám a legtöbb esetben aprólékosan kell tervezni és nagyon sok munkát kell beletenni, hiszen a sikernek nincs receptje vagy titka, mert a sikernek ára van, de nagyon magas. A megvalósításnak azonban lehet receptje és titkos hozzávalói.

Az "ötlet" vizsgálata. Létezik-e hasonló, esetleg valaki már dolgozik rajta? Elkerülhetetlen a teljes piac vizsgálata online és offline területeken


Algoritmusos tervezés. Minden egyes lépést a kezdéstől a végcélig a legapróbb lépésekre kell felbontani, hogy ne érhessenek meglepetések.


Kapcsolatépítés. Minden folyamatban eljön a pillanat amikor kapcsolatokra van szükség megvalósítók, kivitelezők és engedélyezők részéről.


Munka munka munka. Annyit ér a projekt amennyi a befektetett munka, főleg ha jó helyre megy a ráfordított energia, munka és gondolkodás.Élvezd


Élvezd ki. Csak akkor ér valamit minden projekt ha kiélvezzük a teremtés örömét és a szabadidőt, majd pedig a projektből származó  profitot.

 

BLOGOM

Gondolatok

és

világlátás

MÉDIA MEGJELENÉS

Ahol eddig szerepeltem

KAPCSOLAT

Keressen bizalommal

info@drmellarrenata.hu

Top